Masser af brunkål!

Vi var 32 til brunkål med skank, grisehaler, røget flæsk og hamburgerryg – samt andet tilbehør……

Onsdag den 27. januar var 32 “grængeboere” samlet i beboerhuset til en gang gammeldags brunkål, som Jette, Annette og Mogens havde tilberedt. Alle tog godt for sig, så der blev ikke mange rester til overs til kokkene i morgen!!

Efter brunkålen – fremstillet af 9 store hvidkålshoveder! – var der kaffe på kanden, og hertil var der Annettes hjemmebagte roulader med fyld og flødeskum!

IGEN en rigtig hyggelig aften, som kokkene skal have STOR TAK FOR!!

Næste fællesspisning bliver mandag den 22. februar, hvor Gitte, Joan og Niels står for menuen! Hvad vi skal have at spise kan man læse på hjemmesiden, når planen er lagt – og der vil også blive omdelt en “flyer”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.