HURRA – HURRA!!!! – ½ million!!

VI HAR FÅET LOVNING PÅ 500.000 KR. TIL RENOVERING AF BEBOERHUSET….

Realdania meddelte midt på ugen, at de har bevilliget 500.000 kr. til renovering af beboerhuset – fra puljen “Underværker”.

Det betyder, at vi kan indrette loftrummet over skolestuen til et møde- og aktivitetsrum, og jeg håber også, at der bliver penge til et nyt køkken og nye gulve. Når vi får en nærmere orientering fra Realdania, vil vi nedsætte en lille arbejdsgruppe/styregruppe, der i første omgang skal udarbejde et konkret projekt og nogle økonomiske beregninger.

Herefter skal vi udvælge de håndværkere, der skal udføre arbejdet – MEN der bliver også brug medlemmerne assistance – vi skulle meget gerne levere en del frivillig arbejdskraft, så vi kan få pengene til at række så langt som muligt.

I ansøgningen stod også, at vil indrette en “familieplads” udendørs – den skal kunne bruges både som aktivitetsplads og som legeplads.

TAK TIL ALLE JER, der ulejligede jer med at gå ind på hjemmesiden “Underværker” og støttede projektet!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.