Forrygende loppemarked!

Weekendens loppemarked oversteg alle forventninger – både når det gælder vejret, besøgstallet og omsætningen!

Lørdag kl. 10 stod der vel nok 300 købelystne loppemarkedsgæster fra nær og fjern, og Lolle alle og Jens Clausen Jensens mark var fyldt godt op med biler.

Og tilstrømningen fortsatte hele lørdagen og søndagen med – især søndagen overraskede os, da besøgstallet den dag sædvanligvis har været lidt sløjt. Men mange nye kunder kom til, og en hel del af lørdagens kunder vendte tilbage for at købe mere om søndagen!

Helt speciel var stemningen omkring caféen, der i år var flyttet ud fra “skolestuen” til teltet midt på “markedspladsen” – og det betød ca. en fordobling af omsætningen i forhold til de foregående år. Der blev  spist pølser, drukket øl og kaffe – og så blev der snakket med naboer og bekendte.

Det samlede resultat blev derefter – vi omsatte for 50.614 kr., og nu glæder vi os til at få betalt alle regninger, så vi kan se, hvor stort overskuddet bliver – vi håber på over 30.000 kr.

Men vi har også brug for pengene – det er dyrt at holde et gammelt hus i drift – vi har i år måtte udskifte opvaskemaskinen (10.000 kr.! – og vores havetraktor synger også på sidste vers!

EN STOR TAK TIL ALLE, DER BAKKEDE OP OMKRING ÅRETS LOPPEMARKED!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.