Hyggelig “uhyggeaften”

Lørdag den 3. oktober blev en rigtig hyggelig “uhyggeaften” med spøgelser, skeletter m.m.

I år havde 15 børn og 23 voksne valgt at fejre Halloween i beboerhuset lørdag den 31. oktober.

Man startede ude i det gode vejr med at lave græskarlygter, og det blev til 15 meget flotte udskårne hoveder, der alle fik 5 slikkepinde i belønning. Alle hovederne blev placeret på trappen, og det var et meget flot skue, da mørket sænkede sig, og der var lys i alle hovederne.

Ud over de flotte arbejder var græsplænen foran beboerhuset gjort meget uhyggelig med kort, spøgelser, lysende kranier og sorte fakler. Selv om det skulle være et skrækindjagende syn – så det hele faktisk meget flot ud i den mørke aften!

Herefter var børnene på en spændende og uhyggelig spøgelsesjagt både inde og ude, og aftenen sluttede af med, at børn og voksne hyggede sig indendørs med at spise hakkede flagermus med orme (spagetti med kødsovs!), mosede spøgelser (gulerodssalat), edderkoppekager og spøgelseskager.

En helt igennem vellykket aften, der sluttede kl. ca. 20!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.