Store bogdag!

Den 23. april – Verdens Bogdag –  mødte 20 op til “Net- og bogcafé, der i dagens anledning bød på gratis bøger og kaffe med lagkage!

Der var feststemning i Beboerhuset denne torsdag eftermiddag, hvor vi sammen fejrede “Verdens Bogdag”, som også var “Danmark Læser Dag”. Jette Malmskov havde fået 25 romaner tilsendt fra Kulturministeriet, og alle bøgerne blev udleveret til deltagerne.

Der var 5 forskellige skønlitterære bøger at vælge imellem, og Jette indledte med at fortælle om de 5 romaner og de 5 forfattere. Tanken bag bogdagen er, at flere skal få øjnene op for værdien af at læse en god roman, og når man har læst den, opfordres man til at give den videre til en ny læser!

Samtidig blev dagen brugt til at slå et slag for bogcaféen. Jette fortalte, hvordan man bruger vores bogsamling – og at man er meget velkommen til at forære bøger til bogsamlingen, for det er da bedre at give andre mulighed for at læse en god bog – end at bogen bare samler støv på reolen derhjemme!

HVIS DU VIL LÅNE EN BOG I BEBOERHUSET – SÅ ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT BENYTTE “SELVBETJENINGEN” – DER ER EN VEJLEDNING PÅ REOLEN, OG DEN KAN DU OGSÅ LÆSE I DET UDENDØRS SKAB. MAN KAN LÅNE, NÅR DER ER ÅBENT I HUSET . “NET- OG BOGCAFÉEN” HAR ÅBEN HVER MANDAG KL. 14 – 16, MEN MAN KAN F.ESK. OGSÅ LÅNE, NÅR DER ER BANKOSPIL DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.