En hyggelig “uhyggeaften”

Lørdag den 1. november mødte 16 børn og 17 voksne op til en meget hyggelig “uhyggeaften” i beboerhuset – og alle havde en fantastisk eftermiddag og aften!!!

Første punkt på programmet var fremstilling af græskarlygter, og der blev vist stor kreativitet, som resulterede i 16 flotte lygter. Efterhånden som lygterne blev færdige, blev de placeret på trappen foran beboerhuset, og da mørket faldt på, var det et meget flot skule at se de mange forskellige græskargter lyse det gamle beboerhus op!

Næste punkt på programmet – efter en is-pause – var en spændende og meget uhyggelig jagt på spøgelser og andre uhyggelige væsener på beboerhusets mørke loft og i haven omkring huset. Ja – man skulle endda over vejen og ind i den gamle smedje, hvor en heks fortalte gruopvækkende historier. Hele tiden blev der holdt mandtal i de enkelte grupper – vi ville ikke risikere, at nogen på holdet blev opslugt af mørket eller fanget af et spøgelse!

Aftenen sluttede med at spise hakkede flagermus med orme (spagetti med kødsovs!), edderkoppekager og flere varianter af spøgelser. En flok trætte børn (og voksne?) drog hjem med en spændende oplevelse – og forsynet med balloner og spøgelser!

TAK – til Gitte, Mona og Jette, der bidrog til en god aften med af fremstille hakkede flagermus, orme og uhyggelige dessertkager – OG til Jette og Hans, der stod for al “spøgeriet”!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.