Nu åbner BOG- OG NETCAFÉEN!

Mandag den 9.marts holder vi første åbningsdag i den nye “Bog- og netcafé” i beboerhuset…

 

Guldborgsund kommune har bevilliget os 5.000 kr. til at oprette og drive en ”BOG- OG NETCAFÉ”. Dette beløb rækker ikke så langt, men vi håber, at andre også vil yde et bidrag – derfor har vi besluttet at åbne caféen nu. Det sker..

 

MANDAG DEN 9. MARTS KL. 14.00.

 

– og herefter er der åben hver mandag kl. 14.00 – 16.00.

 

I caféen kan man…

       – få hjælp til at komme på internettet og herved få adgang

          til sin digitale postkasse (e-post). Vi hjælper dig også

          med at få/oprette ”nem-id”, som skal bruges til den

          digitale postkasse, hvis du ikke allerede har en ”nemid”.

        – låne en bog imod, at man selv aflevere en, som man har

          læst!

        – købe en kop kaffe for 20 kr. – så er der også småkager til, og

          man kan drikke så meget kaffe, som man vil!!

 

Vi har brug for hjælp! – Hvis du har et ”nogenlunde” kendskab til en PC og internettet, må du meget gerne melde dig til at hjælpe til i caféen – det behøver ikke at være hver mandag – jo flere vi er, jo færre mandage skal man bruge.

 

Vi skal også bruge bøger! – Har du nogle gode bøger i reolen, som du er ”færdig med”, så vil vi gerne have dem, så vi kan opbygge en god bogbestand til at starte med.

 

Vi har allerede – installeret internet i beboerhuset, og i løbet af februar får vi også indkøbt en PC og en printer – så man skal altså ikke selv medbringe ”udstyr”. Hen ad vejen håber vi så, at vi får råd til at indkøbe flere PC’ere, så man ikke risikere at skulle vente på hinanden.

 

Man er meget velkommen – til selv at medbringe en PC og bruge den til at gå på det trådløse netværk.

 

Og hvem ved??? – måske har nogen lyst til bare at møde op i caféen for at få en snak – og måske også et spil kort! – med nogle af de andre cafégæster.

 

Vi håber – at rigtig mange vil tage imod tilbuddet, for selv om man er blevet fritaget for at modtage post i ”e-postkassen”, så har man alligevel problemer, når man selv skal henvende sig til myndighederne. Ved at gå i Bog- og netcaféen sparer man altså turen til Borgerservice i Nykøbing!!!

 

Vi håber også – at rigtig mange ”grængeboere” til caféåbningen MANDAG DEN 9. MARTS KL. 14.00! Den dag er kaffen gratis!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.