BE-kørekort.

Onsdag den 20. januar mødte 17 op til orientering om “BE kørekort”..

Kørelærer Jørgen Høyer – der er genbo til beboerhuset – havde velvilligt stillet sug til rådighed for beboerforeningen, så vi kunne tilbyde medlemmerne et “mini-kursus”.

Først blev alle regler vedr. kørekort til trailer og campingvogn – BE kørekort – gennemgået, og alle blev prøvet i at tolke registreringsattester – “Må jeg køre med en trailer af en bestemt størrelse efter min bil???”.

Efter pausen blev alle udsat for en teoriprøve – magen til den prøve, som nye aspiranter skal bestå for at erhverve kørekortet. Der var 25 billeder med tilhørende spørgsmål – OG der var meget få af tilhørerne, der bestod!!!!

En fin aften – der gav os noget at tænke på!!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.