Skriverkarlen fra Toreby

Tirsdag den 3. oktober var ca. 25 beboere mødt op i beboerhuset for at møde “skriverkarlen fra Toreby”…..

– og det blev en meget interessant aften med Erik Holm. Erik fortalte om “sin vej” til journalistfaget og om sin mangeårige ansættelse på Folketidende. Erik foretrak at arbejde “i marken”, hvor han kunne møde og snakke med mennesker – derfor havde han aldrig et fast stofområde. En af de gode kilder var at møde op på Marinestuen hver dag – her kom alle de personer, der var med til at “sætte dagsordenen” i Nykøbing – MEN det var i gamle dage.

Nu nyder Erik sit otium ved fortsat at være dybt engageret i “Folketidendes Rejseklub”, som han var med til at starte op i 1985. Han rejser stadig meget rundt i den store verden – men også på de hjemlige breddegrader – f.eks. ved at tage 500 læsere med til “Korsbæk” på Bakken.

En helt igennem fin aften.