Fibernet/bredbånd i Grænge!!!!

Den 26. februar holder vi orienteringsmøde om etablering af fibernet/bredbånd i Grænge – kom og hør!!!!

I samarbejde med firmaet “Fibia” (vist nok et datterselskab til SEAS/NVE) indbyder vi til et orienteringsmøde torsdag den 26. februar kl. 19.00 i beboerhuset.

Her vil en medarbejder fra Fibia fortælle, hvordan vi kan få bredbånd i Grænge til en pris af 0 kr. pr. husstand! Fordelen ved bredbånd er, at vi får meget mere “power” på internettet, og det betyder, at man kan få en meget bedre fjernsynsforbindelse – at man bl.a. kan modtage HD-TV, der giver et knivskarpt billede.

Endvidere bliver det muligt at benytte flere fjernsyn, PC’er m.v. samtidig – bl.a. til glæde for børnefamilierne – da mange børn jo har brug for mange “datamuskler” til deres spil o.l.

For at få bredbåndet til Grænge uden omkostninger kræver det, at en vis procentdel af husstandene melder sig. Træerne vokser som bekendt ikke ind i himmelen, for selv om opkoblingen til bredbåndet er gratis – SÅ kommer der en månedlig udgift til forbindelsen. Hvor stor den er – og hvor man så kan spare andre steder ved at opsige gældende aftaler – DET KAN MAN HØRE MERE OM VED AT MØDE OP DEN 26. FEBRUAR!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.